Boligdrøm eller Drømmebolig?Nå er Boligdrøm konkurransen til Postbanken i gang. Jeg ser at andre blogger om drømmehuset sitt, men som dere sikkert har sett, så er ikke boligdrømmen for meg ett drømmehus. En boligdrøm er noe som endrer seg over tid.
Når man er ung og flytter hjemmefra, så drømmer man om en egen liten leilighet som er bare din - dine vegger, ditt gulv - bare ditt! Når man blir eldre så endrer drømmen seg. Det som er drømmehuset på ett tidspunkt i livet, er ikke drømmehuset for alltid.

Vedlagt er et bilde av noe som må være et drømmehus for hunder, i følge artikkeln i E24 skal det visst ha aircondition.

I første del av konkurranen skal vi fortelle hvorfor akkurat jeg skal vinne boligdrømmen, og der vil jeg sette alt dette i perspektiv. Må bare vente på kamera først! I mellom tiden, gå inn på linken og gi meg din stemme!

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

3 kommentarer

<3 Pauline

28.jun.2010 kl.22:04

Jeg vil ha en stor villa med plass til mange barn! -- Jeg har en konkurranse på bloggen, alt du trenger å gjøre er å GJETTE HVOR EN SKJORTE ER KJØPT. Stikk innom en tur, og sjekk alle vinnermulighetene dine! ♥

Lilljan

28.jun.2010 kl.22:25

Ka e linken da? får den ikkje opp! :-/

mariannewold

29.jun.2010 kl.00:11

Lilljan:

Hei Lillian, takk for tipset, har no lagt linken direkte inn på innlegget også. Skal huske det for framtiden! Den ligger også som link på høyre side!

Stem med alle eposter dåkker har, så har også dåkker en sjans til å vinne! Takk for støtte!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits