En ny fase i livet?

Jeg sitter å ser på bildene fra teltturen vår i helga. Nå har vi bestilt campingvogn, og jeg lurer på om teltlivet derfor er forbi? Er telting bare en fase i livet? Vi har aldri båret teltet på lange turer i fjellet, da det er for tungt, så jeg klarer lett å se for meg at vi heller tar campingvogna på tur.

Her er vi på telttur:

Vi valgte å ligge på en campingplass, da vi setter stor pris på toalett og dusj!


Siden familens yngste er 3,5 måneder, så er det nok mye lettere med en vogn. I tillegg så blir jo vi eldre og setter selv pris på mer komfort. Eller er det sånn at man skal ha det så bra i dag, at det ikke lengre er sjarmerende med hardt underlag, mygg og edderkopper?I allefall så sov vi godt alle sammen, og om dette ble siste telturen, så sitter vi igjen med mange fine minner!

Her er et eksempel på 'samsoving':Det er vel samme sak med telt og camping, som det er med bolig. Dess eldre man blir, dess viktigerer blir konfort og størrelse!?!

Jeg setter stor pris på om du vil gi meg en stemme i Postbankens konkurranse: Trykk på linken og legg inn en stemme for hver epost adr du har. Du kan stemme hver dag om du har lyst!

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Én kommentar

marianmjaanes

29.jun.2010 kl.12:24

gled deg til dere reiser på campingtur med campingvogn !! det er virkelig en bra opplevelse, både for barna og de voksne!:)

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenkter på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits