Har hatt besøk fra Indre Akershus Blad i dag...

Jeg fikk i morges en telefon fra en hyggelig journalist fra Indre Akershus Blad og ikke lenge etterpå var han på besøk her og skrev om meg og min deltagelse i Postbankens Boligdrøm Konkurranse. Tror han blir å kalle det for Bleieskift & Blogging!  :) Noe som er veldig beskrivende for min situasjon akkurat nå.Jeg leser ofte i Indre og det er en koselig lokalavis som ikke fokuserer på ulykker og tragedier. Det er en avis der man rett og slett blir oppdatert på stort og smått i lokalmiljøet. Så det er en koselig avis som man kan bruke tid på.

Jeg oppdaget også at de nå er på FB og på få dager har de allerede fått 1.401 tilhengere, jeg er nummer 1.401. Det sier litt om at folk her i nærheten er glad i avisa si.

Når innslaget om meg kommer, skal jeg si fra på denne siden.  Jeg håper jo at det fører til at flere her får vite om meg og gir meg sin stemme. I mellomtiden håper jeg at du gir meg din stemme videre på veien:

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

13 kommentarer

<3 Pauline

30.jun.2010 kl.14:17

Jeg ser nesten bare blogger skrevet av jenter på 13-14 år (er en selv), og nå ser jeg ENDELIG en "eldre" blogger! Jeg sier ikke at du er gammel, men du skjønner sikkert hva jeg mener. --Lillebroren min på 10 år har fått hair-extensions! Synes du han passer med det? ♥

bergen123

30.jun.2010 kl.14:18

Så fint =)

mariannewold

30.jun.2010 kl.14:26

Pauline:

Hei Pauline, takk for hilsen! Jeg vet selv at når jeg var 13-14 var de i 30-årene gamle... og nå so jeg er 36, så føler jeg meg slett ikke gammel! Merkelig det der! Skrev kommentar om lillebroren din på din egen blogg. Fine bilder! Du får ta vare på de til en senere anledning også, må jo være glimrende å ha som bursdagskort når han fyller 20 eller 30, da kommer han sikkert til å bli VEEELDIG glad!

Håper du husket å stemme på meg også! Du kan stemme med alle eposter du har, og er med i trekningen av 9999,- kr (vinner trekkes hver uke).

<3 Pauline

30.jun.2010 kl.14:27

Hehe, ikke akkurat søskenkjærlighet. Men jeg liker å plage han, nå er vi skuls.

INCI

30.jun.2010 kl.14:38

Så fin blogg du har;)

Det siste innlegget på bloggen min heter 'Fine outfiter til stranden'

Liker du mote burde du kansje ta en tur innom:D

mariannewold

30.jun.2010 kl.14:53

INCI:

Hei, du er flink å bruke tid på å finne fram til ting som flere kan være int i. Fikk ikke til å legge inn info om meg selv på innlegget på bloggen din. Hmmm... er veldig fersk her... tips mottas med takk!
leste om innlegget:) håper du vinner boligdrømmen:):)

god sommer:)

30.jun.2010 kl.14:58

Så koselig! :D

Lykke til med boligdrømmen (:

mariannewold

30.jun.2010 kl.15:37

Hege Gabriel Å leve med et pre:

Tusen takk Hege, håper du husket å stemme på meg!

mariannewold

30.jun.2010 kl.15:38

Anonym:

Tusen takk! Håper at også du husket å stemme på meg! Jeg trenger alle stemmer jeg kan få da enkelte av de andre er etablerte bloggere allerede!

marianmjaanes

30.jun.2010 kl.17:19

Sv; TUsen hjertelig takk for kommentaren! fikk men til og tenke, å du har ett sinnsykt bra poeng! Du skriver kjempebra! :)

ha en fantastisk dag!

mariannewold

30.jun.2010 kl.17:31

marianmjaanes:

Du har en veldig fin personlighet. Ta vare på deg selv!
sv; Det er en juri som bestemmer tror jeg. Tror ikke det er noe stemme greier. Men bare koselig og spennende å høre hva folk mener om bildene mine, hva jeg kan forbedre og lignende. :)

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenkter på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits