Fet og fitte

Hvem skulle tru, at nokon ville bu.... i Fet?

Navnet Fet kommer fra ordet fit eller fitte, som betyr eng ved vann - eller der gress møter vann (et varmt lunt sted). Grunnen til navnet er et naturområde vi har øverst i Øyeren (deltaet). På grunn av dette, har vi mer enn 40 forskjellige registrerte myggarter. Vi har til og med den type mygg som bærer med seg malaria, bare at den ikke er bærer av sykdommen her i Norge.

Fet er en fin liten kommune, og om du tenker at det ikke skjer stort her, så må du følge med:Kommunen har gitt ut et lite hefte som forteller om alt som skjer her, og det fra kultur arrangement, til severdigheter og aktiviteter! Vi har de berømte (?) lensene ved Fet, Vi har MS Øyeren som gir deg en praktfull tur på Øyeren, vi har Gansbruket Museum og er natursenter.

Min boligdrøm er å bo i et område det skjer ting, og muligheten til å kunne velge aktiviteter.

Akkurat nå ligger min boligdrøm i Fet.

Stem meg videre i Boligdrøm konkurransen:

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/


Ha en strålende dag!

12 kommentarer

Charlotte S.Eikrem

04.jul.2010 kl.11:25

Jeg skal stemme ;)

Elise Bjørnstad

04.jul.2010 kl.11:37

så fin header :) ha en fin dag !

Frk. Hansen

04.jul.2010 kl.11:50

Haha veiskilt: rett borti veien her xD Dør!

ODINGUTT //\\ Er du fast leser?

04.jul.2010 kl.12:17

Kult navn!

mariannewold

04.jul.2010 kl.12:20

Charlotte S.Eikrem: Tusen takk Charlotte! Liker veldig godt hjerte 'hekten' på kjolen din. Det er rart hvordan detaljer 'fresher' opp ting.

Silje

04.jul.2010 kl.13:24

Sv: Vi bor på Kolbu, men samboeren er fra Kapp:)

fruafrua

04.jul.2010 kl.16:36

Dagens stemme avgitt!

mariannewold

04.jul.2010 kl.19:37

fruafrua: Tusen takk! Håpe det gikk bra med golfinga i dag!

fruafrua

05.jul.2010 kl.11:11

Da har jeg stemt i dag også jeg vettu. Golfen gikk litt shitt for Ketil i går, men sånn er det noen ganger.

HA EN FIN DAG.

Silje

05.jul.2010 kl.12:25

Sv: Hmmm... Sært. Skal se om jeg får fikset linken. Hah, jammen tar jeg utfordringen ja! Kan prøve å få ut et innlegg om det i kveld;D

Silje

05.jul.2010 kl.12:27

Nå fikk jeg også beskjed om at bloggen ikke finnes lenger. Sært, hun må ha slettet den. For den eksisterte med den adressen for en time siden.

mariannewold

05.jul.2010 kl.12:46

fruafrua:

Strålende! tusen takk! Moro at noen husker på meg uten at jeg må mase!

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenkter på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits