Gavetips til noen som betyr noe for deg

I min boligdrøm skal det være god plass til mennesker, bestemor sa alltid at: " der det er hjerterom, er det husrom". Dette gjør at jeg er veldig glad i de jeg har rundt meg, og til sist bursdag fikk jeg en bekreftelse på at det er gjensidig. Jeg fikk mange fine og flotte ting, men en ting skilte seg ut. Fra en person som står meg nær fikk jeg "Mariannes bakebok". Ikke at jeg er den største kokken her i verden og at bakebøker er min "ting", men denne var svært personlig.Inni ser den slik ut og har flere oppskrifter.Det viser seg at pappen var kjøpt, men alt av mønster og duppeditter har Mette brukt tid på å sette inn. I tillegg har hun gitt meg oppskrifter som hun syntes er gode.

En ting er å få en slik søt bok, en annen ting er at det er gode oppskrifter og den faktisk kan brukes, men fremst av alt står at Mette har brukt tid på å lage denne til meg! Hun har tenkt på meg hele tiden mens hun har lagd den og det syntes jeg er "priceless"! Bakerst står en personlig hilsen til meg som jeg kommer til å bære med meg resten av livet.

Så om du lurer på hva du skal gi mamma, tante,søster eller noen andre (pappa?) - her er ihvertfall et forslag!

Uten slike mennesker i mitt liv, ville min boligdrøm bare vært en bolig!

Stem meg videre i Boligdrømkonkurransen! (Og vær med i trekningen av 9.999,-)

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/


Ha en strålende dag!

8 kommentarer

*tummel opp* :)

Klær selges!

05.jul.2010 kl.13:25

Kjempefin!!! :D

blmamma

05.jul.2010 kl.13:25

fin blogg
Da har jeg stemt på deg!:)

mariannewold

05.jul.2010 kl.13:38

watchyourmouth: Tusen takk! Liker bildene du har sendt inn til RB!

Lilli

05.jul.2010 kl.13:46

Så koselig! (:

Silje Gjerdrum

05.jul.2010 kl.19:30

Nå har jeg stemt på deg! :)

mariannewold

05.jul.2010 kl.21:35

Silje Gjerdrum:

Tusen takk igjen Silje! :)

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenkter på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits