COP, EER, ION og fotokatalytiske ting

I går tok boligdrømmen en ny vending, varmepumpe bestilt! Og jeg lærte mange nye begrep! Og et virrvarr av modeller. Jeg sa til selger at det var rent frustrerende med navnene, men han sa det var enkelt, i år het de NE12JKE, til neste år bytter "J" en ut og det blir NE12 KKE, deretter NE12LKE osv... jeg syntes det hadde vært bedre med navn: Corolla, Carina, Touran, den type navn... for alle disse siffrene er jo bare for spesielt interesserte, ikke oss vanlige dødelige!

I alle fall fikk vi bestilt en da, og den måtte på plass - for oljefyren gikk tom i vinter. Det koster ca. 16.000 å fylle opp en sånn fyr, og 19.000 for varmepumpe, så noe måtte vi betalt for varme uansett (om ikke vi ville at strømselskapene skulle flå oss til kommende vinter). Så nå hadde pengepremie i boligdrømmen virkelig gjort seg! :)

Her er bilde av hvordan det ser ut nå, varmepumpa skal stå over den sortbrune IKEA hylla vår!Så nå trenger jeg mer enn noen gang din stemme for å komme videre i konkurransen!

Trykk på lnken, stem og vær med i trekningen av 9.999,-

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Ha en strålende dag!

2 kommentarer

06.jul.2010 kl.14:21

Har stemt;))

Emine[S]

07.jul.2010 kl.11:52

Finn blogg! :)

Hyggelig med kommentar tilbake (:

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits