Juks, doping og silikonpupper!


Vi fikk i dag beskjed om at Postbanken må stramme inn med reglene rundt avstemmingen, da noen visstnok bare skrev inn noe med @ og .com i stemmefeltene. Nå må man skrive inn en epost og bekrefte at man stemmer via en link man får tilsendt per mail. Det er egentlig bra, for vi vil jo at noen som eksisterer skal vinne de 9.999,-! Vinneren fra første uke har ennå ikke meldt seg.... 

Har det blitt ok å jukse i dag? Det står stadig at det jukses med CVer, eksamen og egenmeldingsdager - var det derfor for mye å be om at folk ikke jukset i en liten konkurranse?

Jukses det hele tiden, med det meste? På prøver, i spill, i slankekurer, med silikonpupper, doping, skatten...? Hva syntes dere om juksing?  Er egentlig juksing bare å benytte seg av muligheter i et system?

Uansett hva du mener, så håper jeg at du vil stemme meg videre i konkurransen. Selv med nye regler!

Trykk på linken og gi meg din stemme: (og husk å bekrefte via email!)

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

6 kommentarer

Marits dagbokblogg!

07.jul.2010 kl.20:02

Da har jeg stemt på deg:)Lykke til....

Charlotte S.Eikrem

07.jul.2010 kl.21:07

Juksing er for latmannsfolk! ;)

fruafrua

07.jul.2010 kl.21:49

Ok da får vi gjøre det da. Litt mere komplisert fordi jeg kun har en jobbmail og må kode meg gjennom noen brannmurer for å lese den. Men har jeg sgt A så får jeg si B og stemme videre. Håper bare at nettet er med oss i Spania denne sommeren. Har vært lii ustabilt tidligere.

mariannewold

07.jul.2010 kl.21:54

fruafrua: Må bare bøye meg i støvet! Vet ikke mer hva jeg skal si. Blir rørt når noen som ikke kjenner meg strekker seg så langt!

mariannewold

07.jul.2010 kl.21:57

Marits dagbokblogg!: Takk Marit, var innom siden din og du er virkelig inn i dette med trening... følte meg bare mer og mer som en potetsekk jo mer jeg leste på bloggen din. Er bildet(ene) i headeren virkelig av deg?

BethoPhoto ✿en fotoblogg

07.jul.2010 kl.22:11

Bra da, at det blir stramma inn litt :D

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits