Postbanken Lillestrøm

I dag besøkte jeg "mitt team" hos Postbanken Lillestrøm:Per Sørensen, Meg, Mette Helen Hellerud, Gunilla Forsman, Eirik Løvseth

Denne uken har Gunilla vært min veileder.


Det er moro å ha en lokal tilknyning jeg kan henvende meg til. Postbanken på Lillestrøm holder til sentralt i fine lokaler. Selv om det er ferietid og travelt, så tok de seg tid til både bildetaking og hilsing på både liten og stor.  X! var selvfølgelig med:Utenfor tok jeg et bilde av logoen deres, ganske så kult:Og av erfaring kan jeg si at Postbanken/DnbNor er en bra partner i bolighandelen, jeg har vært kunde hos de i flere år!

Stem meg videre i Boligdrømkonkurransen!

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Ha en strålende dag!

Marianne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits