Sommerjobb ledig!

I en drømmeverden ville min boligdrøm hatt en drømmehage, sånn har vi det ikke i dag.  Til nå ha "Vår Herre" stort sett tatt seg av det meste av hagearbeid. Etter en liten runde i hagen i dag kan jeg konstantere at han ikke er så ivrig lengre...

Hekken  vokser så altfor fort.Det er nok mest riktig å sitere Tussi (Ole Brum) i denne forbindelse:
"Ugress er blomster de også, når du blir kjent med dem":
Det ser ihvertfall ut til at jobben som gartner er ledig. Inntil videre har vi foretatt en midlertidig ansettelse:
Stem på meg i Boligdrømkonkurransen, jeg trenger alle stemmer jeg kan få da jeg er i hard konkurranse. Du kan vinne 9.999,- og øker vinnersjansene om du stemmer fra flere eposter:

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/


Ha en finfin kveld!

Marianne

5 kommentarer

<3owwy av fridacatrin

13.jul.2010 kl.14:44

ha en fin dag !

korslig med kommentar tilbake ♥

bente

13.jul.2010 kl.14:55

hei, da har jeg vært og stemt på deg :-D

så hvis du er på facebook så søk opp Uten en rød tråd (http://www.facebook.com/pages/manage/?act=54468010#!/pages/Uten-en-rod-trad/125769624104493 ) Legg deg til som venn og send invitasjon til alle vennene dine - da er du med i trekningen om et maleri.

Bech`s Musikkblogg!

13.jul.2010 kl.15:01

Hehe :p

mariannewold

13.jul.2010 kl.15:53

bente: Da er jeg med på FB siden din! TAKK for din stemme!

mariannewold

13.jul.2010 kl.15:55

Bech`s Musikkblogg!: Glad du likte den. Er enig med deg ang remixing! Det er bare så mange sanger som har blitt ødelagt av det!

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits