Smykker til de smukke

I min boligdrøm skal vi sette vårt eget preg på ting. Våre to eldste døtre har mange smykker og vi fikk en ide fra min kusine om en perfekt oppbevaring for disse.

Du trenger:
- isoporplate
- stoff (etter din egen smak)
- lim
- stifter
- skruer

Du måler ut en passe størrelse isoporplate, og bekler denne med stoff. Lim langs sidene og stift bakpå. Skru fast direkte på veggen - Du får da en flott plate å henge opp smykker på. Vi lagde en liten og en stor:
Og det endelige resultatet

 

Håper du liker dette tipset og lager din egen smykketavle!

Gi meg gjerne din stemme i boligdrømkonkurransen:

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

3 kommentarer

Hanne

16.jul.2010 kl.19:42

Stilig! Det ble rå fint! :D

leirabestas

18.jul.2010 kl.09:59

Dette var en flott ide,selv har eg en del smykker hengende på knotten til skapdøra på badet,ikke særlig praktisk det nei.

Er du glad i skogen og friluftsliv kan du også lage et oppheng av einekroker,dette er noe jeg har lyst til å prøve.Da må du ut i skogen og finne en eine med sidegreiner,den må kløyvast i 2 så det blir en glatt flate mot veggen ,behold litt av sidegreinene som er smykkekrokene,ta av barken sett på en opphengskrok og heng den på veggen.

Eine er sterkt og tåler mye vær så dei passer godt ute på veggen også til å henge ytertøy på.

Dette blir jo en helt annen stil enn det du viser,men en grei og gratis ide.

Lykke til videre,jeg heier på deg

Maja

21.jul.2010 kl.23:55

Denne var veldig smart og så lett å lage! Supert tips. Jeg stemmer på deg!

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits