Rekreasjon for kropp og sjel!

Jeg er så heldig at jeg bor nært ei som har en spektakulær hage, en oase! Siden jeg fortsatt er syk (feber og greier, så blir disse bildene dagens blogg). Flere bilder fra hagen kommer senere.
I min boligdrøm er der også en hage, men ikke i nærheten av denne. Hanky har de grønneste fingre som finnes, alt gror hos henne.
Takk til  http://xphoto.blogg.no/ for at jeg har fått bruke bildene du har tatt. X photo er min datter! :) Heldige meg! Gå inn på bloggen hennes og se på de fine bildene hun tar, men først: Gi meg din stemme i boligdrømkonkurransen!


Og nå tilbake under dyna....zzzzz...zzzz5 kommentarer

Synne Jørgensen Livang

20.jul.2010 kl.18:37

For en vanvittig fin hage. Drømmehagen:-)
For en vakker hage! Og for noen vakre bilder : ) Dattera de kan virkelig det å ta bilder! Ønsker deg også god bedring :-)

mariannewold

21.jul.2010 kl.08:38

Synne Jørgensen Livang: Helt enig! :) Digger sykkelen din! :)

mariannewold

21.jul.2010 kl.08:50

Ingrid Gurine: Takk, takk og takk. Så flott blogg du har. Liker headerbildet veldig godt, som de sier, så ka et bilde si mer enn 1000 ord. Liker mennesker sm brenner for noe, og Kenya er nok en inspirasjon tenker jeg. Ha en strålende dag.

leirabestas

21.jul.2010 kl.10:21

det var leit å høre att du var syk håper du blir for bra igjen.det var en aldeles nydelig hage,men like greit med litt mindre også.det kommer jo litt ann på kor glad en er i å være ute og jobbe i hagen.

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits