Spektakulære farger

I min boligdrøm er det mange farger. Det fine med maleri er at de alltid er med oss, fra den ene boligdrømmen til den neste! Det er moro å skulle finne en ny plass til de i sin nye bolig når man flytter!  Jeg er så heldig å være i familien med kunstnene Geir og Ann-Rita Wold. Her er noen av maleriene vi har fått av de.

Det øverste fikk jeg egentlig av min bestemor, det var en gammel plate som onkel hadde malt på da han var ca. 17 år. Han var allerede svært talentfull den gangen. Undertegnede har i sin tidlig og uforstandige ungdom bidratt med diverse pennestreker! (driver på med litt selv ass kicking her nå altså!).

Det neste er et trykk av et av de mest fasinerende maleri min onkel har lagd (etter min mening):

Min datter fikk et par nyere maleri i konfirmasjonsgave også malt av onkel:

Vi er heldige som har noen i familien som er flinke til å male, for det er klart at det gjør seg veldig på en vegg med denne type maleri. Jeg var selv en av de studentene som vokste opp med maleri på veggene og ikke posters  :) 

Maler du? Eller har du noen maleri som betyr masse for deg?

 

Håper du vil gi meg din(e) boligdrømstemme(r) i dag også:

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Ha en strålende dag!

 

6 kommentarer

STINE BERGERSEN

22.jul.2010 kl.14:13

Kinesiske farger er utrolig stilig! :-)

MaDu

22.jul.2010 kl.14:41

kjempefine :-D

Helene

22.jul.2010 kl.15:21

nydelige farger i disse ja. Jeg maler, min mor maler, og alle vegger er alltid overfylte med ymse kunstverk :) Men noen trykte tøyplakater kan være pent også, om de er litt kunstneriske :)

leirabestas

22.jul.2010 kl.17:35

Fine malerier,jeg har 5 stk som min avdøde farmor har malt,er nok ingen maler jeg søstra mi derimot har arvet det talentet.Skal legge ut bildet av mine malerier ,må bare ta bilde av dem først.Jeg gir min stemme hver dag :)

Morten

22.jul.2010 kl.22:12

For en flott samling du har lagt ut på siden din. Bildene virker så inspirerte, så bra at du har funnet geniet i det og kan benytte det fullt ut! Gleder meg til å se mer av arbeidet ditt fremover og da snakker jeg kan tenkes for flere enn meg selv. Keep up :-)

Ha en god dag

mariannewold

23.jul.2010 kl.12:22

Morten: hehehe, jeg skulle ønske det var mitt talent, men om du leser så ser du at det er det slett ikke. Det er nok noen andres talent jeg kan nyte på mine vegger! :)

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits