Blogging, Postbanken og BoligdrømmenHvorfor blogger ikke jeg om interiør eller en spesiell bolig? Hvorfor blogger ikke jeg om stiler, farger, oppussing og interiørtips? 

Det er fordi min boligdrøm ikke fokuserer på ting. Min boligdrøm er en prosess man går gjennom, og den utløsende faktoren i prosessen er ofte familien.

Når man er ung, da er en egen leilighet en drøm. Deretter så får man kanskje barn og drømmen går mer mot et rekkehus eller enebolig. Når barna har vokst ut av huset, så ser man kanskje etter en leilighet igjen? denne gangen i kanskje i varmere strøk. Siden 'drømmen' utvikler seg, vil også boligdrømmen endre seg.

I min boligdrøm er familien min det sentrale. Derfor blogger jeg om små og store ting som skjer i livet vårt. Prøver å fokusere på de små, da det er de det er flest av.

Hvor kommer Postbanken inn? Postbanken finansierer ikke bare din drømmebolig, der du må inn til de å argumentere hvorfor akkurat den boligen du har funnet er den rette for deg. De forventer heller ikke at du skal bo der resten av livet. Postbanken er med i hele boligdrømprosessen din,de er med deg gjennom alle fasene i livet ditt. De sørger for den finansielle delen, slik at du kan fokusere på drømmen. Det er derfor jeg mener min boligdrøm er den riktige for Postbanken.

Gi meg gjerne din stemme for å kunne vinne denne konkurransen!

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Marianne

Én kommentar

leirabestas

26.jul.2010 kl.23:56

Jeg er enig med deg,familien er viktigst,når en har fått drømmeboligen kan en etterhvert begynne å fokusere litt på div interiør eller hage

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits