Folk treng hus og hus treng folk
Siste fase i boligdrømmen for meg er gjensidig kjærlighet. Har du lagt merke til hvor raskt forlatte hus forfaller? Og har du hørt gamle mennesker snakke om at hus har sjel? Har du selv noen ganger følt at du ikke var velkommen i et hus, mens du andre ganger i andre hus føler en enorm ro?

Alle som noen gang har bodd i et hus setter sitt preg på det, og blir en del av atmosfæren i huset. Også i denne fasen har du god bruk for en samarbeidspartner i banken din. Dersom du har et rammelån, så kan du ha en større fleksibilitet i forhold til oppussing.Når du kjøper en bolig, så vil dere i løpet av årene ha et gjensidig avhengighetsforhold. Du er avhengig av en bolig som dekker dine behov, og boligen er avhengig av deg for å ikke forfalle.

Du vil oppleve at du må:

- Oppusse
- Oppgradere
- Fornye
- Rehabilitere
- Bøte
- Fikse
- Flikke
- Forbedre
- Sette i stand
- Lappe
- Pleie
- Reparere
- Rette opp
- Skifte ut
- Utbedre
- Vedlikeholde
- Restaurere

Til gjengjeld får du et hjem og ikke bare et hus!Husk å gi meg din stemme i boligdrømkonkurransen:

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Marianne

Én kommentar

leirabestas

04.aug.2010 kl.18:52

Det er riktig som du skriver,hus har sjel og det er peronane i huset som skaper den.

Vi eige 2 hus og jeg hvet ka arbeid som ligger i å ta vare på huset

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits