Et virrvarr av stilarter, eller en helt egen stil?

Når man flytter for seg selv, så gleder man seg til å sette sitt eget preg på bostedet sitt. Hva skjer?

Du får noe av besteforeldre og noe fra foreldre, tanter og andre kjente. Kjekt å ha, for du har ikke råd til å kjøpe alt selv. Du tenker at dette er en bra start, for da kan du skifte ut ting etterhvert.
Hva skjer?
Tingene er holdbare da de er lagd på ei tid da ting var ment til å vare, og du har ikke råd til å kaste de.

Til slutt sitter du igjen med et virrarr av stilarter: noe er kjøpt av deg selv, noe av foreldrene dine, noe er gaver du har fått,  noe får affeksjonsverdi og blir derfor umulig å kvitte seg med. Så sitter du der og blar i interiørmagasiner og tenker at "sånn og sånn" vil jeg ha det! Resultatet er kanskje at du kjøper 'akkurat' den stolen du ønsker, også passer den ikke inn. Du ender opp med mange ting du syntes er fine, og hver for seg, så er de det, men totalen er ingen av stilartene! Kjenner du deg igjen?

Det er derfor de færreste av oss ender opp med rom som er like de i interiørmagasiner.

Her er noen eksempler på denne 'stilen', eller dette virrvarret:


Spm: Hva har en skinnsofa fra IKEA og en 100 år gammel rokk til felles?
Svar: De står i stua mi!
Spm: Hva har et glassbord og en gammel reol til felles?
Svar: De står i spisestueområdet mitt:
Spm: Hva har bibelen og en lekebil til felles?
Svar: De står i hylla mi:
Min firmabil:Marianne

Én kommentar

leirabestas

10.aug.2010 kl.19:15

Interiørblader gidder ikke jeg å lese,jeg har alt fra hommer og kanari og trives i grunnen med det.

Mange unge i dag sliter med økonomien pga. att dei ikke vil arve gammelt og dei ferreste tar vare på det dei har,iallefall opplever jeg mye kjøp og kast mentalitet.Jeg gir litt skylden til disse interiørbladene

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits