Kaos i miniliv!

Å campe er et miniliv av en boligdrøm! Alt er i lite format: lite kjøleskap, lite bad, generelt liten plass. Søte små skap og hyller, liten dør og små vinduer som kan åpnes både med og uten myggnetting. Ingen kan gjøre noe i minilivet uten at alle vet hva alle gjør. Så lenge det er orden i minilivet er allting godt.

Hva skal til for å skape kaos i minilivet? Joda, svært lite.

F.eks.
- En uheldig håndbevegelse som får et nesten tomt glass med cola til å spre siste del av glede i rommet. Og deretter en litt uheldig beslutning om å skylle ting i dusjen. Resultat: ingen sitteplass.- Regnvær og hund i vogn. Deretter en lukt som minner om stillestående vann som har stått en stund. Noen har fisa og alle titter på hunden som ligger der og later som om den ikke får noe oppmerksomhet.- Når tingene mangler sin faste plass. Når vogna er pakket, har alle ting sin plass. Når vogna er i bruk, er ikke tingene på de samme plassene. Det kan lett skape kaos, da det er liten plass til ting på andre steder, enn de faste plassene i miniboligen.

- Håndklær som henger på tørk ute når det kommer regn. På 2 sekunder har det blitt kaos i miniverden. Det er ingen steder å tørke ting inne.

Likevel er minilivet en fornøyelse og glede! Hvorfor da? Joda: ingen TV, ingen radio, stort sett ingen internett og data (tregt nett på campingen sørger for det), masse spill, masse ute, sosialt samvær, tid til hverandre, samtaler, planer og drømmer. En liten minidrømmeverden.

Gi meg gjerne din stemme i boligdrømkonkurransen:

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Marianne

7 kommentarer

kompa..

05.aug.2010 kl.11:07

kjenner til det med å ha det trangt,bodde som student på en mini hybel på 14kvaderat..

er jo koselig å campe også som du skriver,blir sosial uten alt det tekniske.lykke til i konkurransen:)

Anita Hundere

05.aug.2010 kl.11:54

kjempe fin blogg :D

jeg hadde blitt super duper glad om du ville kommentere tilnake :D

<3 Laura

05.aug.2010 kl.12:09

Søt hund!

leirabestas

05.aug.2010 kl.14:56

Jeg liker campinglivet,vi reiste hvert år barna var små men vi brukte telt.1 år hadde vi campingvogn og det var himmelrike forskjell når en har vært vant til telt.Men med hund,uff den var jo liten og søt da

fruafrua

05.aug.2010 kl.19:41

He he,akkurat hva jeg trodde campinglivet handlet om. Camping er ingenting for meg.....

mariannewold

06.aug.2010 kl.16:35

leirabestas: Dette er vår førset campingtur, vi har til nå bare teltet. Vi er vleidg glad vi har vogn nå, for det har nesten regnet hver eneste dag...

mariannewold

06.aug.2010 kl.16:37

fruafrua: hehehe, det er trangt og godt på camping, men veldig koselig også! Spania høres ikke så verst ut heller da... :)

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits