4 jenter, mange meninger

I familien vår er vi 4 jenter og en gutt. Hurra! :)
Når vi jentene "rotter" oss sammen er alt bare bra, mens når gutten tar en 'sjefsavgjørelse' - trøster vi jentene hverandre!

Hvordan går det når 4 jenter skal prøve å finne ut hva som er viktigst i vår boligdrøm?

LilleX har mest fokus på at bleiene er rene og maten klar når hun ber om det

.

Stine mener at fleksibilitet og ingen kompliserende kommentarer på FB gjør susen, mens
Hanne mener at ordtaket: "Der det er hjerterom, er der husrom" er noe som skal følges opp - spesielt i forhold til de to søte kaninene som naboen gir bort.Vi er alle skjønt enige i at vi er heldige som har hverandre og at vi trives i sammen. Og at vår boligdrøm er at vi kan få bruke mer tid sammen. Det er derfor vi bor så rimelig som vi kan, ikke har vi kjøpt over evne og ikke har vi nyeste design noen steder. Dessuten er higen etter materielle ting for dominerende i dagens samfunn. Alle vil ha det de drømmer om og alle vil ha mer, liksom stormåsen: "skal ha, skal ha, mer, mer, mer, mer". Alle fra Nordnorge har nok hørt han.

Boligen som en ramme og trygghet for vår lykke, er vår boligdrøm. Gi oss din stemme i boligdrømkonkurransen!

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Marianne, Stine, Hanne, Xenia og Devin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits