Ukesoppgaven Uke 31

I uke 31 het oppgaven: Hva syntes dine venner om boligdrømmen din?

Da vi kom hjem fra ferie (dagen før innlevering), til en fryser og et kjøleskap som hadde vært uten strøm, gikk søndagen med til å tømme og vaske herligheten! Fikk noen dager ekstra på meg, og etter en rask sonering, fant jeg ut at dette var den beste måten å presentere tilbakemeldingene på:
Gi meg en stemme videre i konkurransen:

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/


Marianne

4 kommentarer

leirabestas

12.aug.2010 kl.09:55

Helt enig med folket,dine drømmer er basert på det viktigaste i livet ,nemlig det å ha tid til familien

mariannewold

12.aug.2010 kl.10:11

leirabestas: Tusen takk! Det er godt å høre at flere som tenker som meg. Det er viktigere for barn å vokse opp i et HJEM, enn i et hus! Og er det viktig for oss alle at vi har et hjem. Det finnes mange fine hus, men ikke alle de er gode hjem. :) Jeg håper du følger meg til og med søndag og stemmer hver dag - nå teller alle stemmer. Klarer jeg å holde meg på 4de plass på stemmer, og juryen er enig med min ide om en boligdrøm, så kan jeg kanskje vinne en av de tre topp preminene! Premie nr 3 er hele 50 000 i nedbetalt lån. Det ville utgjøre en stor forskjell i vårt liv! Ha en strålende dag!

Mette

12.aug.2010 kl.12:00

Bloggen din e bare helt super, marianne!!

mariannewold

12.aug.2010 kl.16:35

Mette: Tusen takk Mette, håper du husket å stemme på meg!

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits