Interiør i boligdrømmen

Til nå  har jeg ikke forkusert på interiør og interiørtips i min boligdrømblogg. Jeg anser interiør for å være en del av min boligdrøm, men det er ikke essensen i boligdrømmen min! For meg er det viktigere hva som skjer inni rommet, enn hvordan det ser ut.

Det er veldig få av oss som har det slik at når de skal friske opp et rom, starter med blanke vegger og tomme rom. Vi har som regel en del ting og tang der allerede, som også må være med videre. Jeg kjenner til flere flinke interiørbloggere, og ei som jeg liker veldig godt er

http://barnigjen.blogspot.com

Hun er opptatt av gjenbruk, og det setter jeg stor pris på. I tillegg er hun flink med farger og interiør generelt.

Interiør er en veldig personlig sak, og jeg liker de små detaljene. Det er de som fasinerer. Jeg er også veldig glad i farger. Overflater kan gjerne være lyse, mens bilder, puter og andre ting kan sette farge.
Gi meg din stemme i boligdrømkonkurransen.

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/marianne/

Marianne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits