Takk og farvel fra meg!

Da var konkurransen kommet til ende. Takk for alle stemmene, og takk til Unni og Gunilla på Postbanken Lillestrøm, dette har vært en begivenhetsrik sommer! Uansett hvordan dette går, kommer jeg til å bære minnene om denne sommeren med meg resten av livet.


Tusen takk!

Marianne

5 kommentarer

Mette

15.aug.2010 kl.22:38

blir trist å ikke ha bloggen din å glede sæ til hver dag!!

mariannewold

16.aug.2010 kl.01:01

Mette:Tusen takk Mette! Det har vært moro å skrive den også! Det tar mye tid, men det som har vært artig med denne konkurransen er at man har måtte blogger - og dermed fått ordentlig prøvd seg. Så kanskje jeg fortsetter. Ikke om boligdrømmen, men noe annet. Vi får se. :) Takk for følget!

Ragnhild

16.aug.2010 kl.08:11

Kjempespent på hva juryens avgjørelse blir! Du må nå ha hatt fulltidsjobb med dette prosjektet her sommer! Lykke til nå:-)

mariannewold

16.aug.2010 kl.12:30

Ragnhild: Tusen takk Ragnhild! Det har tatt sin tid ja, men det har vært veldig moro! Dessuten har det vært veldig greit å ha et 'tema' eller utgangspunkt å blogge ut fra, sånn at man ikke ble bloggende om konkurransen. Da den tok mye av min tid og tanker, hadde det vært lett å gå i den fella det er å blogge om den. Vi vet ingenting om hva juryen vil legge vekt på, så det skal bli spennende å se! Moro at du har fulgt meg i disse ukene!

leirabestas

16.aug.2010 kl.18:05

Lykke til,vi må no få hvite resultatet av konkuransen

Skriv en ny kommentar

mariannewold

mariannewold

36, Fet

Jeg er med i Postbankens Boligdrøm Konkurranse denne sommeren (2010) og blogger i den forbindelse om meg, mitt liv og selvfølgelig boligdrømmen. Noen tenker på boligdrøm som sin drømmebolig - det er egentlig litt trist, for hvor mange får mulighet til å ha drømmeboligen sin? Jeg tenkter på boligdrøm som en prosess som forandrer seg. Når du er ung, da vil du gjerne ha ei leilighet i en by, deretter kanskje rekkehus, eget hus og til slutt et hus i Spania. Selv om ingen av disse i løpet av ditt liv vil være din drømmebolig, så kan alle være boligdrømmen din. Jeg vil derfor gjennom bloggen la deg ta del i mitt liv som er en del av min boligdrøm. Jeg bor i min boligdrøm akkurat nå, uten at jeg bor i min drømmebolig. Min boligdrøm nå er frihet til å kunne bruke tid blant mennesker som betyr noe for meg, pusse opp og tilpasse boligen min til akkurat meg og min familie. Jeg setter veldig pris på din stemme, så gå inn på linken litt lengre ned og stem på meg!

Kategorier

Arkiv

hits